Авторизация
 

20 000 сотрудников Одесского морского порта без спроса поголовно записали в электорат Тимошенко

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
Представители Одесского морского порта передали Юлии Тимошенко сертификат на 20 тысяч голосов избирателей.

Сертификат Тимошенко вручил председатель профкома порта Владимир Зайков, сообщает "Интерфакс-Украина".

Свой подарок портовики объяснили благодарностью за созданные усилиями премьера благоприятные условия для работы украинских портов.

Тимошенко поблагодарила портовиков, однако отметила, что каждый из этих 20 тысяч человек - портовиков и членов их семей должен будет сам решить, за кого голосовать на предстоящих выборах 7 февраля.


Источник: УП




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Тимошенко, порта, портовиков, морского, Одесского, тысяч, поблагодарила, отметила, однако, работы, благоприятные, премьера, условия, каждый, украинских, портов, должен, предстоящих, выборах, февраля


Оставить комментарий
Що БЮТ, що "регіонали", - це розкрадання державного майна, брехня і демагогія. Одна шайка. Після Рудьковського і Вінського від авіакомпанії "Авіалінії України" - залишилась назва. Ними покомандували вихідці лазаренківсько-тимошенківського ЄЕС-Авіа O.Давидов з О.Овчінніковим, які тепер БЮТ призначила керувати всією ЦА України. Державне авіапідприємство "Львівські аівіалінії" розікрали на більш 50 млн. грн. КРУ вимушена була визнати розкрадань більше 16 млн.грн. за 1.5 роки з 01.01.2008р. Керувати призначають аферистів без освіти та обов'язкових конкурсів для керівників держпідприємств.

З останнім - Д.Чевердюком, взагалі абсурд. Його приватні авіакомпанії ТзОВ "Вега" та "Сіріус" (Ів.-Франківськ) мають позови до державного авіапідприємства з претензіями на суму >10,5 млн. грн. за укладеними заздалегідь збитковими для державного авіапідприємства угодами. В 2007 році вкрали 302000 грн. за підробним виконавчим листом, ніхто й не шукає... Виник конфлікт інтересів, мстять: разом з продажними суддями та прокуратурою розправляються з Вільною профспілкою ІТП ДАП "Львівські авіалінії", бо заважає красти. Звільнені з роботи всі виборні члени профспілки... Помстились навіть голові профспілки Володимиру Вересу, що має статус репресованого (дитина-політв'язень, народився на Колимі в репресованих батьків).

Державне авіапідприємство розкрадають у змові з продажними суддями та прокурорами...

Зверталися до СБУ, "гаранта" Конституції, - безрезультатно. Президент взагалі відсторонився.
"Бандитам тюрми"- пустий звук.

http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=6670

[email protected]
  • Новости
  • Популярное