Авторизация
 

75 українців у Польщі скаржаться, що їх не включили у списки

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
75 українців у Польщі скаржаться, що їх не включили у списки

17 січня 2010 р. закордонна виборча дільниця №72 у Варшаві розпочала свою роботу о 8:00 (за місцевим часом) і працює в нормальному режимі. Ситуація довкола приміщень виборчої дільниці №72 є спокійною. Про це ЗІК повідомили у прес-службі Посольства України в РП.

Станом на 12:00 активність виборців є помірною. З 08:00 до 12:00 у приміщення виборчої дільниці зайшло 127 осіб. За інформацією ДВК, всього, станом на 12.00, прийнято 75 скарг про не включення до списку виборців. Скарг від громадян, в частині, що стосується організації та проведення виборів, не зафіксовано.

Усі польські ЗМІ повідомляють в інтерактивному режимі про початок виборів в Україні.

У приміщенні виборчої дільниці працює знімальна група УТ-1 та ПТС комерційного телеканалу Polsat, який періодично робить прямі включення, інформуючи громадськість в інтерактивному режимі про перебіг виборів по ЗВД № 72.




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: дільниці, виборів, режимі, виборчої, інтерактивному, працює, українців, виборців, включення, включили, скаржаться, Польщі, зафіксовано, повідомляють, польські, списку, Скарг, частині, стосується, організації


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное