Авторизация
 

Натяжні стелі у Києві на Борщагівці за вигідною ціною від Демі-Луне

Натяжна стеля – це швидко, зручно та доступно за ціною. Щоб купити таку стелю, достатньо звернутися до компанії Demi-Lune. Пропонуємо вашій увазі великий вибір натяжних стельових конструкцій від виробника для обробки житлових, офісних та комерційних приміщень. Наші стелі популярні серед населення та клієнтів у місті Києві, інших містах України. Майстри Демі-Луне виконують замовлення будь-якої складності.

Наш спеціаліст виїжджає на об'єкт для зняття вимірів абсолютно безкоштовно. Після цього ми виготовляємо стельову конструкцію потрібного розміру, виду та конфігурації, якісно та оперативно виконуємо монтажні роботи.

Натяжні стелі в офісі з підсвічуванням у КиєвіНатяжні стелі в офісі з підсвічуванням у Києві

Щоб купити надійні та довговічні стелі ПВХ з високоякісної плівки європейського виробництва, варто звернутися в офіс компанії Демі-Луне. Ми є підприємством повного циклу та пропонуємо найкращі натяжні системи на українському ринку з оптимальним співвідношенням ціни та якості.

Як купити у Києві на Борщагівці натяжну стелю без переплат посередникам?

Замовлення на виробництві та монтаж стель приймається телефоном. Достатньо зробити дзвінок менеджеру нашої компанії та викликати замірника на об'єкт. Наш спеціаліст приїде у зручний для вас час, щоб зняти необхідні виміри та погодити дизайн майбутньої стельової системи. Купити стелю в приватний будинок, дачний котедж, квартиру, офіс або комерційне приміщення не важко. Ви можете вибрати відповідні варіанти стелі серед представлених в онлайн-каталозі кольорових та технологічних рішень. Широкий асортимент плівки та конфігурацій системи дозволить підібрати варіант, який:

  • влаштує за декоративними та експлуатаційними властивостями – відмінно впишеться в інтер'єр приміщення;
  • дозволить приховати всі дефекти та нерівності стелі;
  • влаштує за ціною.

Перед тим, як замовлення потрапляє в роботу, ми погоджуємо точну вартість стель із замовником і лише після цього передаємо заявку на виробництво. При цьому вартість натяжної стелі у нас включає:

  1. Вартість полотна, супутніх деталей та комплектуючих.
  2. Вартість доставки та монтажу.
  3. Встановлення елементів освітлення та допоміжного обладнання.

При покупці ПВХ-стелі від виробника ви можете бути впевнені, що вартість на сторінці https://www.demi-lune.com.ua/ua/price.html буде максимально вигідною, без переплат посередникам, а встановлення натяжної стелі не сильно вдарить по вашому сімейному бюджету.

Чому варто купити натяжні стелі у м. Київ на Південній Борщагівці від компанії Демі-Луне?

Наша компанія спеціалізується на виробництві ПВХ стель і має більш ніж 20-річний досвід у сфері виробництва та монтажу таких стельових конструкцій. Натяжні стелі від Демі Луне відрізняються:

  • термін служби понад 12-15 років – при правильній та дбайливій експлуатації натяжна конструкція не змінює початковий вигляд і властивості більше 20 років;
  • міцністю та надійністю, незмінно високою якістю, що підтверджує офіційна гарантія на всі стелі терміном 12 років;
  • простотою встановлення – монтаж стель займає мінімум часу, при цьому може бути виконаний на будь-якому етапі ремонту;
  • легкістю догляду – стелі не притягують пил та інші забруднення, легко миються універсальними миючими засобами;
  • універсальністю – ПВХ-стелі лаконічно вписуються як у класичний, так і в сучасний інтер'єр, відмінно поєднуються з іншими матеріалами.

Компанія Demi Lune гарантує мінімальні терміни виробництва конструкції – до 5 робочих днів, за наявності необхідних матеріалів та комплектуючих на складі. Установка конструкції фахівцями займає в середньому до 6-8 годин (залежно від складності стельової системи).

Щоб уточнити деталі співробітництва, докладніше дізнатися про властивості, переваги наших стель ПВХ, зв'яжіться з менеджером компанії. Ми готові втілити в життя всі ваші плани оформлення стель, незалежно від їх масштабів. Стелі від Демі-Луне стануть справжньою «родзинкою» вашого інтер'єру, допоможуть створити особливу атмосферу та відчуття затишку у кожному будинку. Головне – правильно вибрати колір, форму, конфігурацію та зробити акцент на якість матеріалів. Все це пропонує наша компанія! Ми працюємо як з оптовими, так і роздрібними клієнтами.





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Натяжні стелі у Києві на Борщагівці за вигідною ціною від Демі-Луне


Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное