Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности Одесского горсовета сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:

 
1. Нежитлові підвальні приміщення загальною площею 62,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, просп. Маршала Жукова, 75, для розміщення офісу.
2. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 40,7 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Ширшова, 23, для розміщення продовольчого магазину, який не здійснює продаж товарів підакцизної групи.
3. Нежитлове приміщення другого поверху загальною площею 85,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Посівна, 11 (ОНВК № 187), для проведення занять з хореографії.
4. Нежиле приміщення другого поверху загальною площею 11,6 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 70 (ОЗОШ № 46), для роботи благодійного фонду.
5. Нежиле приміщення третього поверху загальною площею 9,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 60 (ОСШ № 32), для роботи піклувальної ради.
6. Нежиле приміщення першого поверху, загальною площею 3,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Туристська, 29-а (ОЗОШ №95), для роботи піклувальної ради.
7. Нежиле підвальне приміщення загальною площею 46,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Ватутіна, 28, для розміщення благодійної організації.

Заяви про оренду приймаються до 06.03.2015 р. з 13.00 до 15.00

за адресою: вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30
.


Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: адресою, приміщення, Одеса, загальною, площею, розташоване, поверху, Нежиле, комунальної, власності, роботи, розміщення, Космонавтів, першого, Нежитлове, піклувальної, оренду, другого, Одеської, міської


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное