Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности Одесского горсовета сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення,

що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:


1. Нежилі підвальні приміщення № 3-А, загальною площею 40,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, пр-т Добровольського, 135, для розміщення благодійного фонду.
2. Двоповерхова нежитлова будівля загальною площею 42,8 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Вільямса, 53/1, для надання побутових послуг населенню.
3. Нежитлові приміщення другого поверху загальною площею 24,9 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Левітана, 62 (КУ «МП №20»), для медичної практики (кабінет функціональної діагностики).
4. Частина нежилих приміщень загальною площею 253,9 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 12, для розміщення громадської організації.
5. Нежитлове підвальне приміщення загальною площею: 105,7 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Піонерська, 11, для розміщення майстерні побутових послуг і майстерні дитячої творчості.
6. Нежитлові приміщення другого поверху загальною площею 226,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Корольова, 90 (ОЗОШ № 65), для розміщення громадської організації, що проводить заняття зі східних єдиноборств згідно з уставною діяльністю (погодинно).
7. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 78,8 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, пр-т Академіка Глушка, 1-г (Одеська гімназія №9), для розміщення громадської організації, що проводить заняття з джиу-джитсу, згідно з уставною діяльністю (погодинно).
8. Нежилі приміщення четвертого поверху 205,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 2б (ОНК № 90), для проведення занять з танців (погодинно).
9. Нежилі приміщення підвалу загальною площею 130,5 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 33, для розміщення офісу.
10. Нежилі приміщення підвалу загальною площею 140,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 33, для розміщення офісу.
11. Індивідуально визначене майно у вигляді естрадного майданчику «Ракушка» загальною площею 160,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Маразліївська, 1 (КП «Парки Одеси»), для розміщення кафе, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.
12. Частина приміщення актової зали першого поверху загальною площею 108,0 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Висоцького, 16 (ОЗОШ № 73), для розміщення громадської організації, що проводить заняття з черліденгу, згідно з уставною діяльністю (погодинно).
13. Частина приміщення актової зали другого поверху загальною площею 71,5 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Кримська, 62-а (ОНВК № 13), для розміщення громадської організації, що проводить заняття з черліденгу, згідно з уставною діяльністю (погодинно).
14. Нежитлові приміщення другого поверху загальною площею 62,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ільфа і Петрова, 13/1 (ОЗОШ № 80) для розміщення громадської організації, що проводить заняття з черліденгу, згідно з уставною діяльністю (погодинно).
15. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 162,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Бреуса, 59 (ОЗОШ № 8), для розміщення громадської організації, що проводить заняття з черліденгу, згідно з уставною діяльністю (погодинно).
16. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 67,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Водопровідна, 13 (ОЗОШ № 79), для розміщення громадської організації, що проводить заняття з черліденгу, згідно з уставною діяльністю (погодинно).
17. Нежитлове приміщення другого поверху загальною площею 7,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 58-а (ОСШ №54), для розміщення піклувальної ради (погодинно).
 


Заяви про оренду приймаються до 26.02.2016 р. з 13.00 до 16.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.


За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Одеса, адресою, площею, загальною, приміщення, розміщення, поверху, погодинно, організації, громадської, уставною, діяльністю, розташовані, згідно, проводить, заняття, розташоване, черліденгу, Нежитлове, другого


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное